top of page
Vitamix logo
DMA_AERATING_XL_Overhead_OnBlack-2048x2048.jpeg
Precision You Can Depend On

You don’t have time, ingredients, or money to waste. That’s why you need a machine designed and built to handle the toughest ingredients, every time. Because when your reputation is at stake, you need the very best equipment working beside you.

Vitamix Commercial logo
Blenderek
DrinkMachineAdv_CherryPomegranate_2_1_INTL-2048x2048.jpeg
TQO
The Quiet One®

Könnyen tisztítható

Az új csavarózáras fedél könnyebben eltávolítható és tisztítható, a nagyobb központosító alátét pedig egyszerű, egylépéses tisztítást tesz lehetővé.

Szabadalmaztatott zajcsökkentés
A levegővezérlés és az erőteljes, 3 csúcsteljesítményű LE motor csökkenti a zajt, javítja a megbízhatóságot és minimalizálja az állásidőt.

Optimalizált programok
Használjon 6 programgombot 34 optimalizált beállítással a különböző helyeken való egyszerűbb és következetes keveréshez.

3 LE-s motor
A ≈3 lóerős csúcsteljesítményű motor gyorsan porrá töri az összetevőket, és könnyedén összekever több adag turmixot, frappét és jeges italt.

*Belső tesztelés alapján

TGA
Touch & Go™ Advance®

A Touch & Go Advance erőteljes motort, kényelmes előre beállított kezelőszerveket és zajcsökkentést kínál a kisebb üzletek számára.

Erőteljes motor
A ≈2,3 LE-s motor könnyedén keveri a fagyasztott italokat.

Zajcsökkentés
Csavarható és zárható zajcsökkentő fedél olyan kialakítású, amelyhez nincs szükség szerszámokra, így könnyen eltávolítható és tisztítható, így segít fenntartani a csendes légkört ügyfeleid számára.

Optimalizált programok
A 6 előre beállított gomb és a 20 receptprogram gyors és egyszerű eredményt biztosít.

Advance® Container
32 unciás (0,9 literes) Advance tartályunk sima, önthető keverékeket készít.

DMA
Drink Machine Advance®

Nélkülözhetetlen eszköz az italválaszték maximalizálásához
A turmixoktól a jeges koktélokig a Drink Machine Advance® nélkülözhetetlen eszköz a kevert italválaszték összeállításához vagy bővítéséhez bármely bárban, étteremben vagy kávézóban.

Optimalizált programok
A gép hat optimalizált programja automatikus kikapcsolással lehetővé teszi, hogy elindítsd, elsétálj és ezalatt minden alkalommal egyenletes eredményt érj el.

Advance Container
Az 1,4 literes Advance® tartály gyorsabb, simább öntést tesz lehetővé, ami idő- és költségmegtakarítást, valamint jobb felhasználói élményt eredményez.

2,3 LE-s motor
A túlmelegedésnek ellenálló továbbfejlesztett motor teljesítményt és tartósságot biztosít a jobb feldolgozás és az egymás utáni keverések érdekében.

Impulzus funkció
Az impulzus funkció a menün kívüli rugalmasságot biztosítja, mivel lehetővé teszi a személyzetnek a receptek manuális finomhangolását.